Digitale Klippekort Og Oppfølging Av Kunder

NorConnect

EFFEKTIV OG MÅLRETTET TILBAKEMELDING

Ipad
Tjenester

Hva gjør vi?

#1

IKLIPP

iKlipp består av en app presentert på et nettbrett som plasseres i din butikk, samt en webside der du kan legge inn produkter og produktbilder som vises i app-en. Når en av dine kunder kjøper produkt som vises i app-en, kan kunden enkelt registrere kjøpet samt sitt telefonnummer. App-en viser deretter hvor mange ganger kunden har kjøpt produktene, og om kunden har oppnådd bonus. Kort sagt fungerer iKlipp som klippekort på papir, men med en fin moderne presentasjon. Enklere for kunden og mer fleksibelt for deg!

Kundens opplevelse: 
  1. Registrer din vare 2. Registrer ditt nummer 3. Se dine klippekort
#2

HAPPYFACE

HappyFace er ett system som lar seg fange opp hvor fornøyd dine kunder egentlig er i det øyeblikket de går ut døra. I motsetning til de fleste løsningene på markedet der det benyttes en gammeldags boks med plastikk knapper, har vi laget tilsvarende på et nettbrett med en moderne og elegant presentasjon. Dette gir deg mulighet til å gi kunden en undermeny dersom vedkommende ikke er helt fornøyd. Dermed fanger du opp hvorfor kunden ikke er helt fornøyd.

Tillater kunden å gi rask, målrettet og annonym tilbakemelding

Prøv selv!

DET ER BARE Å OPPRETTE EN BRUKER OG FØLGE VÅR MANUAL.

Alt du trenger er:

  • Et Samsung nettbrett
  • Stativ til nettbrettet
  • Wi-fi eller nettbrett med sim
  • Registrer deg på iklipp.no (gratis og uforpliktende)
Kommentarer

Hva syns kundene?

iKlipp har gjort det enkelt og praktisk å holde styr på klippekortene mine. Nå trenger jeg ikke å bekymre meg for å miste papirklippekort lenger – alt er samlet på én plattform!
HappyFace-appen har gjort det utrolig enkelt for oss å gi tilbakemeldinger etter hvert besøk. Prosessen er rask og målrettet, noe som oppmuntrer til mer hyppig og ærlig kommunikasjon.
iKlipp-teamet er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål og løse eventuelle problemer. Deres proaktive holdning og vennlighet gjør at jeg føler meg godt ivaretatt som kunde.

Noen av våre kunder!